Checklista för: Julafton, mellandagar och Nyårsafton

Ja efter allt ätande, ältande, gnällande och matsmältande (^^) så är Julafton äntligen över, massa mat blev det, så pass mycket att jag föll i dvala på morsans soffa och där låg jag i några timmar, tills det att brorsan väckte mig och sa att vi skulle äta mer, då åt jag mer, massa mer och drack mycket mer. Sen tillbaka till soffan där jag låg och mådde lite smått illa, halvsov och kollade på någon klassisk rulle som heter Plankan som var otroligt rolig! NOT. Årets skörd av julklappar var lite dålig, tydligen så plockas det bort 1 paket varje år...

Mellandagsrean blev en succé och jag fick köpa de små lekasakerna som jag ville. DVS en kamera som har gått varm sen jag la labbarna på den. Men jag känner på mig att detta kommer bli en vacker vännskap och snart väntar vi små kamerabäbisar. Utöver att jag fann denna kärleken på Expert så vart det även disco på Meia Mark.
Och så åt jag hos MAX.

Nyårsafton är då enligt min kalender nästa spektakel som är på igång, vet varken ut eller in men ner i magen och ut i blodet ska iallfall alkohol, men vart ska jag utöva dessa lekar? Det är ju samma visa varje år, hysterik in i det sista sen så sitter man helt plötsligt i någon bil på väg till en främmande ort med sina vänner gråtandes över att håret inte blev som man ville. Men jahaja förhoppningsvis så blir det väl en fin avslutning på detta året också.

Didde

Dagen innan dagen med stora magen.

Imorgon är det äta mat dagen, då ska vi alla äta mat så vi blir illamående och svettiga.
Go' jul imorgon då.

Donet

Das BEARD!



Titta så buskigt och storvuxet skägget är :D
Och detta är efter 5 dagar, typ. Tro nog allt att Friggs Multifamilj hjälper >_<
Sylvester Stalone smile med.
Didde

Fridääj aj äm in löv

Synd att det inte är sommar idag. Just idag hade det varit extra gött med sommar och sol. För vart jag än vänder mig i denna GIGANTISKA lägenhet på järnvägsgatan 30 så blir mina fötter kalla och det är icke, icke alls bra! Och det hjälper inte med strumpor och bo-pablo heller.

Saker jag hade velat göra idag om det hade varit sommar?
1: Äta smörgåstårta
2: Äta Raggmunkar
3: Äta Flygande Jakob.
4: Cykla Tandemcykel.
5: Gå på någon asaballahäftigisch spelning med alla nära och kära roliga.
6: Festivala lite kanske.
7: Roadtrippa någonstans och öla i bilen med en bra blandskiva.
8: På kvällen ska det vara skogsrave med asaballahäftigisch ljus och mega dunk.
9: Äta pizza på en uteservering.
10. Ligga i någon mysig park med musik från en bandare, dricka billig blasköl från Lidl (helst schwabenbrau) och diskutera allt skoj man har kvar att göra.

Didde

Två och en halv lite femton procentig glögg en onsdag? Vafan.

Hej alla mina kära fans, som förhoppningsvis finns någonstans där ute i småland/sverige.

Jag har varit väldigt inaktiv under en minde evighet, känns det som iallafall. Hoppas inte ni har känt så, eller lite kanske för då blir ni hur khlada som helst nu när jag skriver.
Jag ska skriva en kort resumé av vad som har hänt under tiden jag inte varit borta? Oavestt tycke så gör jag det.
Jag har varit arg, glad, sur, förbannad, arbetslös, fått arbete, träffat nya människor, träffat gamla människor, träffat medelålders människor, lagat mat, ätit mat, varit nykter, varit full, druckit sprit, druckit öl, druckit vin, druckit glögg, spelat xbox 360 en x antal timmar, spelat monopol, varit naken, varit påklädd, sovit, varit vaken, ritat, skrivit, suttit vid datorn, kört bil, gått, cyklat, ätit glass, ätit godis med det är bara, typ, en tredjedel av vad gjort. Resten är väsentligt!

Nu får ni som handlar på allt annat än ICA bryta eran kontakt med er gamle mathandlare och byta till ICA.

Fabror Melker.

Julafton, mellandagar och Nyårsafton

Julafton är ju som alla vet på ingång, hejdlöst och skoningslöst krossar den alla dagliga rutiner som vi är vana vid. ICA organiserar om sitt utbud, det flyttas dit för att få plats med det och så ska ju allt det få plats där så nu får vi flytta barnmaten till återvinningscentralen, mjölkpaketen får ny layout på sin förpackning och reklamerna blir obehagliga med denna vitskäggige gubbe. Allt, överallt blir rött eller grönt. Och överallt snackar dom om att vi ska äta all denna tjocka mat, fett fett fett, hit, dit, här och där. Vad händer med den vanliga hederliga svälltkosten som vi annars blir propsade att äta? Oh Neeeeej du kan ju inte äta på McDonlads, vet du hur mycket socker det är på deras burgarbröd?! STEP AWAY FROM THE COLA!! Tänk på allt socker! Men ja klart du ska trycka i dig massa janssons frestelse som innehåller sisådär 15dl grädde och ja ät julgodis, här köp en till din marmor som har åldersdiabetes med. Varför inte köpa 2 askar Aladin till din överviktiga lillebror på 6 år med? Julskinka, rödbetsallad, prinskorv, köttbullar och till det julmust. mmh, För hög kolesterolhalt i blodet (hyperkolesterolemi) någon?
Julhysterin ändrar på det mesta. Man ska äta gott, köpa dyrt, ge bort till allt och alla och sen så ska man även hinna bränna extrapengar på mellandagarna för att kunna köpa saker till sig själv, för om man inte hinner utnyttja mellandagsrean så ska man ha ångest i 360 dagar framöver tills nästa mellandagsrea startar igen. Och när mellandagsrean är avklarad så kommer nyår, då ska man skjuta raketer, dricka findricka för att fira att man åter igen har överlevt ett helt år av svenska rutiner, som helt upphör att gälla under december månad, om man nu inte ser julhysterik som en rutin i sig, vilket man nästan måste göra för att inte bli helt sinnesrubbad.

Donis

Att vara ödmjuk, or not.

Jag är ju inte den som gärna skryter eller så. För jag är ju otroligt ödmjuk, vilker är en sjukt bra egenskap. Bara en av många fina sidor jag har, som att aldrig ljuga. Felfri och gudomlig har ju varit återkommande beskrivningar på mig. Avundsjuka blikar har man frått från både Brad Pitt och George Clooney när man skuttat nerför gatorna i i L.A. Ron Jeremy är bara en av många som bett om lite tips i sänghalmen.Men nä, jag känner mig ändå som en av er, normala dödliga.


OH MY GOD! Skägget är på gång alltså, det går inte att förneka. Jag rakade mig i lördags, helt lent och fint, och redan idag, tisdag, kan man urskilja en fin kontur av en skägglinje. Knepet har varit att jag har köpt något som heter "Multifamilj" som är vitaminer och mineraler från ett företag som heter "Friggs" innehåller 13 vitaminer och 10 mineraler(kostade ca 70kr, på ICA). Bland annat B1, B2, B6 och B12 vilket är massa B-vitaminer ju. Och det har jag hört från flera håll ska vara bra för min älskade skäggväxt? Och så har jag ju druckit ganska stora mängder öl också nu de senaste 2 helgerna. Så ja, nu är det nog fan på gång här, helt seriöst.

Donjeffel

Fullspeccat ^^

De nördigare personerna fattar dom nog vilken otrolig humor det fanns i Rubriken. Veckan har varit hård och det har inte funnits någon direkt tid att skriva här. Men nu så har det lugnat ner sig och här kommer ett inlägg utan dess like. Jag har som vanligt inget direkt att skriva utan kommer bara, som vanligt, att stänga av hjärnan och låta fingrarna sköta sitt. Snön har nu täckt marken och det är en aningen vitare ute än vad det brukar vara. Förhoppningsvis så kommer det leda till att de få soltimmarna som erbjuds kommer vara ljusare än vanligt. Pulkan som jag en gång i tiden ägde är ju, tyvärr bara ett svettigt minne. Den tiden då man rusade runt i långkallingar, termobrallor, 2 långarmade tröjor, fet jacka och mäktigaste varma pjucks med denna glorious sexiga pulka som verkligen flög ner för alla de brutalt höga backar som fanns överallt när man var liten. Svetten sprutade men man kände ingen som helst trötthet av att ge sig upp till toppen igen, och igen, och igen, om och om och om och om (...) IGEN! Idag så drar man sig från att resa sig från soffan för att koka lite tevatten, för det känns för ansträngande, men iofs det är ju inte i närheten av samma belöning som att känna den kalla luften kittla sina rosenröda kinder när man flyger, studsar eller rullar ner för backen i sin rolls royce pulka. Sen att se morsans "lyckliga" blick när lekandet väl var över och man stampar innanför dörren, dyngsur med snoret hängades långt ner till naveln, snö i varenda veck och dold vrå i ens kläder, som kastas in i väggarna samtidigt gormandes efter mat! För en tanka på mat har man ju inte haft i backen. Hade morsan riktig tur så fick man inte av sig termobrallsen för att hon inte hörde att man kom in, så dom fick hänga med in till köket i min jakt på henne, MED überpjuksen på som var kalasblöta och man lämnade ett rejält spår efter sig av snö, blask, lera, barr och annat smått och gott. Det var sällan man förstod varför morsan då inte ville höra hur skoj man haft det i backen utan mest bara gnydde att man skulle vända om och gå ut i hallen igen!? Men jaja, förr eller senare så fick man en stor kopp varm O'boy och kvällen var räddad.

Snön var helt klart mer attraktiv för typ 100 år sen när man var liten.


På Spanska
Una Herramienta
På Svenska
Ett Don
/Verktyg

Sir Dorkalot.

NU har jag suttit hos tommy en hel dag och spelat World of Warcraft som den äkta nörd jag är. Det har varit mycket givande men jag känner fortfarande att tommy är i en klass för sig. Han är en mer rutinerad nörd än mig, han kan det här med att äta rätt, dricka rätt, ha rätt kläder på sig, sitta på rätt vis och har till och med utvecklat en metod som sänker hans hjärtrytm för att spara på energi. My Sensei. Min kost idag har bestått av....12 mackor och en hel del fläderdryck. Har nu varit och inhandlat 2 burkar köttsoppa som jag funderar på att tillaga. Ja dom som säger att datanördar inte lever ett slitsamt liv har fel, det handlar om mycket träning, disciplin, respekt för sin kropp och helt kunna skapa en miljö som stänger ute verkligheten. It's freaking hardcore.
Jag funderade lite på det här med en fantasivärld. Borde inte det vara otroligt hedniskt eller hur man ska säga att skapa en värld som flera miljoner människa hela tiden flyr till från den världen som gud har skapat. Det står väl i den där tjocka tråkiga boken som innehåller guds ord att man inte får ha en anna Gud vid sidan av den allsmäktige, eller något? Gäller inte det då kanske också den världen han har skapat för oss? Om det nu är så, så måste ju skaparna till WoW, Blizzard och alla andra onlinespel som lockar många många många människor att spendera hela dygnen där istället för att leva i den vanliga världen vara Antikrist. Eller ja någon typ av trots mot kristendomen? Kommer ihåg att dom säger något om det i Dogma, fast det är väl ingen dödssynd men det är fel iallfall. Haha, ja fifan Dogma är så Jeffla skoj! Och den är lite utbildande med!  Dödsängeln där som spelas av Ben Afflck vill så gärna döda dom alla i styrelsen på företaget Mooby, the golden calf (eller vad det heter), så han hittar ursäkter till att straffa dom alla ändå. Saker som har med de 7 dödssynderna att göra. Hur bra som helst. Alla utom något frutimmer dör.
Filmer som måste ses är de som är skrivna av just Kevin Smith, som har  regisserat Dogma. Kolla upp honom på wikipedia och tanka hem, köp eller stjäl alla filmerna som finns på listan där under "Filmografi (urval)".

Det får väl bli allt för idag.
Don Le Disko

Om mig.

Lite kort info som sammanfattar mig i helhet:

Dricker för mycket, röker för sakta, aeger för ofta och sitter på stenen i skogen 24/7.

Fabror Melker

Allt om kost som är värt att veta.

Kolesterol finns det något som heter, vet inte vad det är så det är inte värt att veta mågot om. Blodtryck är något som avgör hur kär man är i någon. Hjärtsvikt är ett tyskt skivbolag. Fetma är USAs gradering på patriotism. Sen så vet ju alla att 6pack är sååå 90-tal. Att äta pizza med sina vänner och sila coca cola mellan tänderna är bättre än att käka den dyraste och mest hälsosamma måltiden ensam. Denna omtalade kostcirkeln kan ta sig i röven. Ja, det var väl allt som behövs nämnas om kost.

Om du var tvungen att lyssna på en och samma låt resten av ditt liv, vilken skulle det vara? Jag menar inte att du skulle vara fastspänd i en stol eller något, utan mer att låten ständigt spelades som en bakgrundslåt i ditt liv. Som en konstand themelåt. Och om du försöker fuska och lyssna på en låt på din mp3 så överröstar den din mp3. Ja det går absolut inte att kringgå några som helst paragrafer här. Låten ska gå på repeat nu resten av ditt liv 24/7. Tänk efter nu. Man vill ju ha en pepp låt för att inte bli en dyster jävel, och inte heller en stressig låt för att bli allt för hysterisk person. Det bör ju vara en lite lagom soft en. Tokig lär du ju bli förr eller senare oavsett vilket låt du än tar, men för att göra de sista dagarna/månaderna/åren (beror ju på hur uthärdig du är) så bör du nu göra ett klokt val. Och välj inte en lång låt bara för att det säkert ska underlätta, för det är fegt. Ta en låt som är fett bra!

Didde

Ett för de fjolliga seriösa

Att "Seriöst är värdelöst" vet jag mycket väl om. Men ändå kommer nu detta.
Det här med att man ibland tvivlar på sig själv som vän, eller som partner, eller hur man ska säga råkar väl alla ut för någon gång i livet? Antar jag? Så det inte bara är jag.  Jag har iallfall funderat lite... Om en person någon gång blir sviken, bedragen eller lurad på ett relativt seriöst vis så måste det ju lämna lite spår? T ex i ens självförtoende eller förtroendet att kunna lita på någon igen. Händer det en gång så hör det liksom till livet, att komma starkare ur stormen och lärt sig något. Händer det igen så har man ju redan lärt sig läxan, och känslan. Det finns liksom inget nytt att lära sig och det gör bara ont, hugg efter hugg rakt i självfortroendet. Händer det en 3e gång sen så finns det inget att säga om saken, finns inget själförtroende kvar kvar what so ever? Vad gör man för fel undrar man? vad kan det vara man gör som gör att man inte är värd att hålla fast vid? Kan ju tänka mig att man tappar tron för att det ska funka nästa gång heller då? Jag menar människan måste ju se ett mönster i det hela. Svek efter svek? Tss... stackare. Men hur ska stackaren få tillbaka sin Mojo igen? Att tiden läker alla sår funkar ju att ge som förslag men det är ju en aningen gay så det kan man ju inte säga? Att ge sig upp på karusellen en gång till och hoppas på 3, eller 4e gången gillt? Nä, bättre än så måste det finnas. Konventera till Homoislam ^^  "Nicotine, Valium, Vicodin, Marijuana, Ecstasy and Alcohol"?


Äsch dessa funderingar vaknade jag upp med efter en skön sovstund medans Beerfest stod på.
Nu blev det nästan lite djup här på Bloggen, det var inte roligt att skriva om, passar inte alls in. Jag behöver verkligen en kram alltså. Vintern gör mig kall, tro det eller ej! Typ snöns fel.

Donet

God morgon.

Länk: http://www.partanen.net/gallery/displayimage.php?pos=-24418

Dag 3 som den é.

Tänker inte skriva vad jag har gjort idag, där emot tänker jag skriva om vad jag inte har gjort.
Jag har inte jobbat, inte lagat mat, inte heller har jag cyklat eller kört bil. Funderade på att storstäda, men det blev bara småstädat. Inte knarkat, inte sparkat. Sprungit har jag inte gjort, och inte flytt eller emegrerat. Har inte skjutit, dödat eller lemlestat något, inte skaffat några nya vänner, eller haft sex med män. Men allt annat tänkbart har jag gjort.

Jag kanske borde prova på att skriva något seriöst för en gångs skull, skriva någon djup tanke eller fundering. Sex eller snusk? Vi hade ju bestämt lite om olika punkter som skulle tas upp:
1: SKÄGG:  Jag ska prata lite om mitt skägg iallafall. Jag har inte rakat mig sedan i lördags och nu är det *känner på hakan*  lite sticksigt. Skulle säga att det är ungefär som 2ans sandpapper. Det är inget vidare sexigt, folk snackar om 2 dagsrs stubb och det ska vara så ballt, men jag känner mig inte något hetare efter 2 dagar, jag märker då ingen skillnad alls? Om någon blåser på mig så trillar ju mina små manliga strån av? Äsch livet är alltid så orättvist!
2:KVINNOR:  Ja som alla vet så ska ju kvinnor, sex och allt som har med detta att göra tas upp av vår sexguru Torsten men han har tydligen inte kopplat in sitt tangentbord ännu? Så jag får helt enkelt ge mig på ett försök att tala om,  SEX! Sex är något vackert som sker mellan 2 människor när dom är förälskade, det är det vackraste som dom kan utöva, och detta sker i ett mörkt rum under täcket och endast en kort stund just för fortplantning. Notera att dom måste ha ingått i det heliga äktenskap som en av Guds män har välsignat... bla bla bla. eller så är det 2 kåta ungdommar som snubblar över varandra i någon buske, det blir ångest, ofrivilliga befruktnig, och sen är deras framtid förstörd. Men hur som helst så är det säkert jätte najs just när det sker och det är ju det viktigaste.
Jag vill ha en kram, så om någon ser mig gå ner för gatan, vänd inte om, var inte rädd för att komma fram och ge mig en kram!
SPEL: Jag har inte inskaffat något nytt, men min kära granne Torsten har Buzz och man kan vara 8st, det tycker jag är roligt.

Det får väl bli allt för idag. är trött med så det blev någ mäktigt flummigt.
Notera att Razz har skaffat sig en blogg: infekterad.blogg.se

Didde

Festivalmat.

Jag har hittat det, eller iallafall en kanidat till "Bra Festivalmat". Tummen upp! Denna kandidat består av snabbmakaroner av märket ica och pastasås, med smak av vitlök, också den från ica. Hur smidigt som helst, hur gott som helst och luktar till och med hur gott som helst! Vitlök lix, är inte det guds gåva till oss dödliga? Men, en sak slog mig rätt i bakhuvudet just nu. Jag har inget stormkök, varför har jag inte det? Jag vet inte, det är ju nästan a och o när man är ute och lever vildliv. Det blir nog mitt stora, och kanske enda, inköp inför festival sommar tjugohundranio!

Kanske skulle göra en festivalkokbok till tjugohundranio? Så kom gärna med bra tips, seriösa. Inget som involverar t.ex avföring. Usch!

Fabror Melker.

Träffat Bert-Börje?

Det har inte varit en händelserik dag, det vill jag lova. Vaknade vid.. *Tänkatänka* någonstans där på morgonen, kanske mellan 8 och 11? Och gick ner till Torsten med Bo-Bablo och Filten Bert-börje. Tog ett bra tag innan dörren man måste ringa på innan man får komma in till Torsten öppnades. Undrar vad han egentligen gjorde? Vad han låtsades göra när jag kom in var att ligga i sin säng och skriva till mig på msn? Men han hade små svettkristaller i pannan och var lite rosa om kinderna... Men han kanske bara var ansträngd av att gå och öppna dörren, vad vet jag?
Senare så skulle Osts även kallad Jens ringa till Telia för att lösa något krabb där, och det gick ju inte på 2 röda som Jens annars är känd att avklara saker på. Det tog många många minutrar och många frustrerade steg innan han kom fram. Och när han väl kommer fram så kommer snabbt kundtjänstflickan fram till att "Vi kopplar dig till försäljning, var god vänta" Och simsalabim så fick stackars skäggmiester sitta i kö ytterligare ett gäng frustrerande minutrar.
Bröderna Adén som är ett par arbetsamma unga svenskar skulle iväg och jobba nu och klockan var runt 12. Vad gjorde jag? Jo jag knatade upp och skulle kolla bilddagboken men fick en chock när jag märkte att den var ur funktion, eller "strax tillbaka" som det stod? VAD? HUR? Finns det ingen trygghet någonstans? Alla mina dagliga rutiner ska tydligen förfalla helt? Ska man inte kunna lita på något?! När jag klickar på den där kära blåa lilla ikonen uppe i firefox menyn så ska Bilddagboken genast komma upp på min skärm... ingen ful liten grå ruta som säger att dom snart, SNART är tillbaka. Men jag gav inte upp, där satt jag i 35min och klickade frenetiskt på uppdatera knappen. Och tillslut så var dom tillbaka... och det var ju skönt det. Så då kunde jag göra frukost och låtsas som om inget hade hänt. Detta skulle inte få förstöra dagen helt, nej nej.
Dagens nästa oplanerade evenemang blev en promenix med  Robert. Granne #3. Han ville till Biblioteket och låna någon spännande bok men behövde en hand att hålla. Och den handen kunde jag erbjuda. Vi stannade kvar en stund och läste några blaskor med, jag hittade även en spännande bok om svampar och dess egenskaper. Tänka sig att det ska finnas så många olika svampar att hålla koll på? pff... fjantigt.
Som alla vet så kan man inte besöka ett bibliotek utan att låna en bok, för då kollar personalen mycket mycket missbelåtet på en. Så jag lånade en bok som heter "Om jag kunde drömma"
Och ja, sen har det inte hänt något mer. Jag fick till och med ett ryck och satte mig och spelade lite world of warcraft idag. Det var inte allt för jävla roligt men det får väl duga som tidsfördriv för en arbetslös stackare som mig.

Klockan är nu 19:07 och jag ska förmodligen laga lite mat. Sen hoppas på ett äventyr...
Robert ska ge mig glass har han lovat, och det ska vi äta tillsammans =)

Don

Arbetslös på riktigt. (Day Uno!)

Idag var det dagen som jag länge har väntat och peppat inför, men inget kunde förbereda mig för vad denna dagen egentligen hade att komma med i sitt bagage... absolut ingenting egentligne. Utan jag har bara suttit på min soffa, legat, lutat höftat, hoppat, sovit.... och vilat på min soffa (när jag kände mig lite utsliten av allt höftande), har även ätit och fisit på min soffa.  Och för att variera det hela lite så har jag även legat. vilat och sovit på min säng, dock inte hoppat för man måste ju vara försiktig med sina saker nu när man är arbetslös. Och att äta i sängen innebär smulor som gör en vansing när man ska inta vågrät ställning i sängen. Men ja, och nu sitter jag här, halvrak i ryggen, naken, nyvaken och klockan är 17:18, arbetslös, småtjock, misserabel(vet inte helt säkert vad det betyder. misslyckad tror jag), och det känns som om det är bal på slottet i min pung.
Min mat denna dagen än så länge har varit 6 st mackor, 3 st jordnötssmör och ost, 3 st ost, skinka och skinkost, och att skölja ner med, en bamsemugg och te. Om jag ska laga någon mat?! HELL NO! Ska ha en burgare från ettans sen ikväll. ska försöka att hålla nere på disken såklart. Man måste ju tänka taktiskt nu när man har ont om tid och fullt upp med att umgås med sin soffa, Min älskade soffa... Kära Conny Konstapel.

Skulle bada för ett gäng timmar sedan idag, och ja jag tog mig tid att göra det. Skulle spola upp vattnet i badkaret utan att notera att vattner inte kom ut genom kranen utan ur duschslangen, så det fick liv och gick till attack, först ett stadigt sprut över mina ben och byxor, sakta upp för magen och bröstet, stannade till i ansiktet innan strålen vek av mig väggarna, nu skulle handfatet få sig en dusch och sprutande ner tandborstmuggen för att sedan flyga iväg upp i taket och blöta ner det ordentligt, ner mot rutan och sedan tillbaka tlll mig och ta de torra ytorna som den hade missat, och där stod jag bara helt hypnotiserad av hur komiskt detta var, man har ju sett det hända på tv men aldrig insett att det faktistk är roligt, men sen hade jag skrattat klart i min ensamhet öven hur jävla irriterande det var så jag vred av vattnet. SÅÅ synd att ingen var där för att se det!

Ja det har nog inte hänt så mycket mer idag. har inte gjort någon nytta alls. Tänkte kolla på Heroes men somnade på 2 röda sekunder på soffan, vaknade till lite senare och kände att min jobb där var gjort, så flyttade mig till sängen för att göra lite mer nytta. Är ju onödigt att slösa energi för att värma upp en yta som redan har nått maxvärmen.

Arbetslös på riktigt, dag ett, får väl bli kallad den blöta dagen.

Donis

Träd är fint.

Hemma efter en trevlig helg i den kungliga huvudstaden! Hoppas att alla har haft det trevligt här hemma också, vilket jag anar att de haft!
Jag såg två kändisar, köpte ett par byxor och tog det is på hospitalet. Där är sammanfattningen av helgen!
Nu ska jag ut och gå, bli fit! :)
Jag käkade innan jag drog ut, lunchen bestod av äggnudlar och noisette-topping. Verkligen inte att rekomendera.

Fabror Melker

RSS 2.0