Introducing...

Have you ever meet the Hangover from hell? Now you have the opportunity to meet him. Jag är så jävla bakfull idag och det är bara såååå jobbigt att vara det. Huvudet känns stort, magen känns tom och den svider, bollarna känns stora av svällt. Hur ska jag kunna överleva denna dagens festade med storkalas hos min kära vän och granne Trosten? Jag ska iallfall förs köpa mig en riktigt svettig pizza här nere från Linden för längre än så orkar jag inte gå. Och för er som inte vet så är det en pizzeria som har sin dörr till resturangen en meter från min portdörr. Där inne har dom mycket goda pizzor och väldigt trevlig personal som jag har börjat misstänka är lite praktikanter i pastejköket. Men trevliga är dom iallallfall och det är det viktigaste. Har man bara med sig 40 kr och pizzan kostar 55 så får man den för 40 kr. Idag ska jag nog för variations skull ta en pizza med börnsås på för det är jag sugen på... Tänk om man kunde trolla och trolla fram en pizza så man slapp gå ur soffan. Då hade livet varit fulländat.

Igår var det partaj och det bästa på hela kvällen var att skaka röv med the foodlady på flygt. Hon var så glad när hon dansade, log hela tiden och rörde sig verkligen med inlevelse ^^ Och jag önskade 2 låtar från truuvaduren, Oasis - Wonderwall och Nationalteatern - Sent en lördagkväll. Blev SUCCÉ! Men i det stora hela så var bowlinghallen som jag alltid sagt att den är, katastof och übergay a.k.a mycke tråkigt.  Tänker då aldrig sätta min fot där igen, inte på en månad iallfall, det är ju alltid skoj att dricka. Marcus var iallfall fedt skoj att partaja med, det var så länge sen sist!

AJ FAAAN jag måste ju till bolaget, när är det dom stänger nu igen? 13:00 va? klockan är nu 12:27, ah det är lugnt.
Och förresten alla som är här och läser måste ju kommentera alla inlägg för annars vet vi ju inte om det är någon som läser och om det inte är det så vet vi ju inte om vi ska fortsätta att skriva? SÅ spamma med inläg nu ^^

Donet

Globetrotter XL.

Oj oj oj vilken dag, helt crazy. Jag vet inte om jag är trött för att jag sovit för lite eller att jag gjort för mycket, men hur som helst så är jag en glad man idag, som alla andra dagar, nästan. Som Didde skrev i sitt inlägg så är han ju arbetslös idag, det bådar ju både gott och ont. Synd för honom att han inte får in någon flous, han måste laga mat och även diska efter sig. Stackarn! Men för mig bådar det gott, för nu sitter vi i samma sitts och jag behöver inte känna mig uslast i världen. Nu har jag någon att vara usel med!

Som jag inledde detta inlägg med så kan ju faktisskt förklara hur min dag har varit! Jag gick upp, duschade, klädde på mig för att sedan sätta mig i bilen och köra ner till ICA, där min kära syster praktiserar nu under en tre veckors period. Vet ni varför jag skulle hämta där runt elva tiden på förmiddagen? Jo det ska ni få veta, vi gittade till emmabodas beryktade vårdcentral för att ta sprutor mot influensan! Detta gjorde vi just i det syftet att vi ska upp till min far i stockholm, bara så ni vet. En annan sak, man får inte vara alergisk mot höns eller ägg om man ska ta denna spruta.
Sen kastade jag mig in i bilen igen, lämnade syster och for iväg till farfar för att byta bil. Jag skulle nämligen tvätta den åt honom. Jag fick gratis maskintvätt idag, det var rätt skillat, så jag köpte en stock "Tre Ankar", bara för att. Men mest för att den gamle pappa pappan skulle ha att! Körde sedan hem och käkade en festlig lunch, bestående av tårta och fyra stycken rostade mackor, mmhm! Peppade som fan inför mötet på arbetsförmedlingen som skulle hålla på i tre timmar. Omg vad tråkigt det var, men men, nu har man det gjort! Kom hem till en hungrig syster som sa att vi skulle köra ner och köpa kebabtallrikar, vilket jag tyckte va en rätt bra idé, istället för att laga något halvdant. Äter maten hände detta typ, smutstvätt till eriksmåla, betala räkningar och sedan ner till farmor och farfar för att diskutera om morgondagens stora äventyr! Jag och Razz. har även målat lite på en grej, återkommer till det senare, någongång i framtiden!
Vilken dag!

Läste en intressant kommentar på ett av Diddes inlägg om det här med kroppsbehåring. Stämmer det verkligen att skägget växer bättre om man tänker på sex? Blir verkligen det femina könet sexmonster eftersom det även börja växa skägg på dem? Hmm.

Om man skulle runda av det här nu. Jag sitter här med halvpackad väska och ont i armen endast iförd kalsonger och t-shirt och lyssnar på någon dov svensk hip-hop. Jag drar till den kungliga huvudstaden imorgon, så jag får se om jag slänger upp någon notis!

Ah, just det. Didde la upp en fräsig "homemade-custommade" bild han gjort. Så jag kan ju inte vara uslare jag, eller jo det kan jag. Didde och jag satt och diskuterade denna bilden igår och förstod inte riktigt var det är de säljer?



Tacksam för svar!

Fabror Melker.

DonInvasion

För den lata människan som inte orkar läsa utan bara klickat runt
och hamnat här av misstag så tänkte jag att det behövs en überkool bild att vila ögonen på.


Saker som är svåra att säga på Fyllan

- Oöverträfflig

-preliminärt

- innovativ

Saker som VÄLDIGT svåra att säga på fyllan

-konstitunerad

-Substantiera

-Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sätt OMÖJLIGT att säga på fyllan

-Tack, men jag vill inte ha sex i kväll!

-Nej tack ingen mer sprit för min del!

-Ledsen, du är inte riktigt min typ!

 

 

There is a code you have to remember!

http://se.youtube.com/watch?v=mHtJfMB5u60



Järnvägsgatan 30, Emmaboda.

Iförd endas klsonger, långkalsonger, longsleeve och t-shirt sitter jag här på järnvägsgatan 30, emmaboda (Även kallad "Min bostad"), stinker fotsyra och 3 olika oljor. Lite skägg går det också att urskilja på min haka. Vem har någonsin påstått att jag inte är manlig? Känner mig het idag. Men lite ängslig, och varför detta? Jo för idag är det ingen vanlig dag, det var Diddes sista arbetsdag, hurra hurra hurra.... NÄ. Jag vill faktiskt vara kvar, har känts jävligt bra att göra något nyttigt, och veta att det även tickar en pluring på kontot. Plus att det är skönt att käka maten på flygt för man slipper både tillaga maten och sen diska. Och det trevliga sällskapet i matsalen med! Nu blir det att åter igen laga tråkig enkel mat, äta ensam och sen diska! No fun at all. Blir att hälsa på morsan och farsan oftare för att få i sig redig husmanskost!

Jag har inte haft några djupare funderingar idag. Tänkte lite på hur tröga vissa människor är, och detta var på grund av att dom berättade att dom måste sätta klistermärken på de stora pumparna som tillverkas på flygt som varnar om att "MAN FÅR INTE GÅ IN I PUMPHUSET NÄR PUMPEN ÄR IGÅNG"! Varför måste dom sätta dit sådana? Jo för att det finns människor som har kypit in och blivit strimlad såklart. MEN då tycker nästan jag att det är dumt att sätta dit sådana varningar, för om det finns idioter som hoppar in i en stor jävla vibrerande pump när den är igång, och ett stort hjul i den roterar fort som fan så tycker jag allt att det är en god gärning att låta denna dumma imbecillen "lugnt och stillsamt" somna in!? Men ja, hur eller hur så är det bra med kontrast, tänk om ingen fick för sig att göra sådana idiotiska saker?

Så till snusket då? Jag har inget vettigt att säga, jag kan väl nämna att döva tjejer inte bör ha sex på allmän plats? Det kan bli pinsamt och det finns risk att barn blir skrämda av "Den obehagliga varelsen med 4 ben, 4 armar och 2 huvuden som lät så konstigt!"
Som alla vet så är det ju Torsten som är bäst på denna punkten, inte att ligga med döva tjejer men att prata om sex, vet inte om han ska få för sig att dela med sig av sina erfarenhter, tips och trix?

Det var nog allt för idag, från mig.

Mot oändligheten, och vidare
Donet

Så, 3 nattmössor och 3 tangentbord är temat?

Det hela började som ett samtal i farbror Melkers hus mellan mig, Melker och Torsten, samtalet var om kroppshår och spel såklart. Sedan ville jag prata lite om mig, och om min kommande arbetslöshet som så snart klampar innanför dörren. På något vis så var det ju uppgjort för ett äventyr, Melkis är ju precis som mig, också en leg. fritdsforskare! Så vi borde nog dokumentera detta någonstans, så varför inte göra en blogg om hur vi kommer underfull med livets alla mindre gåtor! T ex hur man ska göra för att mitt skägg ska börja växa? Melker talar om att käka b-vitamin och dricka öl, Torsten säger att jag borde tänka mer på sex för det ska tydligen leda till mer hår på hakan. Och när det är 3 unga och raska män så kan självklart samtal om det motsatta könet dyka upp, men just nu kom jag inte på något alls att skriva (...) Öhm, men bröst är bra, skoj, och så då! Jag får nog återkomma med snusksnack när jag inte är så trött! Men ja, sen de större frågorna om livet och det kan vi lämna åt dom som faktiskt bryr sig. Dom som har hus, fru, barn och tandsten.
Ja, men det är väl ungefär här det hela startar då.

Men ja nu är det sent, jag ska sova och imorgon är det min sista dag på jobbet, sedan börjar mitt nya liv som Arbetslös i Emmaboda (Igen)


Som Melker så bra sa! Tack min nya blogg! Det var mycket vänligt av dig.

Don Didde Donet Donis.

How to own a bush girl?

Goderkväll, det är snart läggdags och jag börjar bli hemskans trött i ögonen.

Detta är en harmonisk blogg som tar upp allt som finns mellan hav och berg. Den kommer bland annat handla om skäggväxt, kvinnor och spel, samt vardagen och livet hos de tre unga herrarna vid namn, eller alias Melker, Didde och Torsten.
Om man skulle börja att prata lite om skägget? Det börjar ta sig och ser hyffsat häftigt ut, nu ska det bara bli grövre och för att få det så har jag tagit till mig några feta knep! Att knaprab-vitamin och dricka öl, för det sägs ju att kroppsbehåring växer bättre då, vilket jag hoppas stämmer! När jag, Didde och Torsten satt och snackade om skägg i lördags afton så kom vi egentligen inte fram till så mycket mer än att Didde hade mer eller mindre ingen skäggväxt. Men vi gillar han endå, för den kala, lena mannen han är! Jo, vi konstaterade yttligare en sak, ja eller konstaterade och konstaterade, det är bara så att Torsten har det grövsta skägget, och håret bara för att nämna att, hittills!
Vad det gäller kvinnor så överlämnar jag det till rubriken på inlägget! Ha ha ha!

Jag tänkte avsluta mitt inlägg med en låt, morgonens-, dagens- och kvällenslåt!
http://www.youtube.com/watch?v=-sbqIyeed4g

Ah, förästen! Tack min nya blogg, vi ska göra vårt bästa!

Fabror Melker.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0